BejelentésFülakupunktúra - Természetgyógyászat
Gyógy- és Wellness kezelések

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
BACH VIRÁGTERÁPIA

A BACH Virágterápia egy igen finom gyógymód, melynek CÉLJA a Test, a Lélek és a Szellem egységbe rendezése és egészként működésének elősegítése.

Dr. Edward Bach (1886-1936) húszévesen kezdte orvosi tanulmányait. Súlyos betegségből való felépülése után élete fő hajtóerejévé a "valódi gyógyítás" keresése vált. Tudta, hogy az anyagi világ a szellemibe ágyazódik. A fizikai test gyógyítását a lélek gyógyításával kell párosítani ahhoz, hogy az egészség visszaálljon. Nem tudjuk pontosan hogyan és mikor jutott el dr. Bach azokra a felismerésekre, amelyek a virágesszenciák felfedezését s a "Gyógyítsd tenmagad!" 1931) című munkájának papírra vetését inspirálták, de életének hátralevő részét ennek a kutatásnak szentelte. "A betegség, a betegség céljának, lényegének és gyógyításának megértéséhez létezésünk alapját, és a Teremtő törvényeihez való viszonyunkat kell megragadnunk.

A betegség jelenléte a személyiség és a lélek közötti konfliktusra utal. Fel kell ismernünk, hogy az embernek két része van: egy lelki és egy fizikai, és hogy e kettő közül a fizikai felbecsülhetetlenül kisebb jelentőséggel bír.

A gyógyító rezgésű növények esszenciái helyreállítják lelki harmóniánkat, segítenek testi egészségünket megőrizni, megrekedt élethelyezetünkből tovább lépni.

Minden korosztály használhatja, élhet a növények tiszta energiájával!

A Bach virágterápia a lelki egyensúlyt állítja helyre, tehát így az okot kezeli. Miután az ok már nem létezik, így a fizikai szinten megjelent elváltozások is helyreállnak, mert belső, lelki erőre teszünk szert, és szervezetünk öngyógyító erői működésbe tudnak lépni.

Leggyakrabban felmerülő tünetek, amelyeken segít a Bach virágterápia:

Allergia,                           alvási problémák,

bűntudat,                         depresszió,

döntésképtelenség,          egyensúlyzavarok,

emésztési problémák,       kimerültség,

félelmek,                          fóbiák,

idegesség,                        ingerlékenység,

klimax,                             memória problémák,

önbizalomhiány,               önelfogadási problémák,

pánik,                              párkapcsolati problémák,

reménytelenség,               stressz,

széklet problémák,           tanulási nehézségek,

türelmetlenség,                 vizelet visszatartási problémák

Elsősegély csepp – „A gyors segítség” 

Az elsősegély csepp a legtöbbször használt és a legismertebb Bach –eszencia.

A Bach által összeállított, öt virágból álló keverék - amint azt neve is elárulja – elsősorban vészhelyzetekben, hirtelen jelentkező testi vagy lelki traumák esetén ajánlott, amikor kifejezetten gyors segítségre van szükség. Rendkívül hatékony baleseteknél, a balesetek utáni megrázkódtatás kezelésére, műtét utáni regenerálódás esetén, hirtelen előtörő fájdalmak, fejfájás, fogfájás enyhítésére, menstruációs panaszok, görcsök csillapítására, váratlanul fellépő betegségtüneteknél, allergiás rohamoknál, és akár külsőleg (borogatásként) is, sebek, duzzanatok, csípések hatásainak mérséklésére. A testi panaszokon túl kifejezetten hatékony negatív lelkiállapotok (párkapcsolati válság, haláleset, rossz hírek, megrázó élmények, ijedtség, súlyos stressz, erős félelmek, nagy családi veszekedések stb.) esetén is.


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!